자바스크립트를 지원하지 않는 브라우저에서는 일부 기능을 사용하실 수 없습니다.
본문내용 바로가기
상단메뉴 가기
메뉴열기
메뉴 시작
What's k-beef?
The Charm of Hanwoo
Quality Assurance System
Excellence of K-beef
Description of Each Part
HANWOO BOARD?
Import Guide
Export Certificate
Traceability Number & QR code
Enjoy the Hanwoo
Store
Recipe
News
Local Event
Event Photo Gallery
Export Related Articles
Reference Room
General Data
Promotional Material
Promotion Video
Related Site
EN
KR
전체메뉴열기
What's k-beef?
The Charm of Hanwoo
Quality Assurance System
Excellence of K-beef
Description of Each Part
HANWOO BOARD?
Import Guide
Export Certificate
Traceability Number & QR code
Enjoy the Hanwoo
Store
Recipe
News
Local Event
Event Photo Gallery
Export Related Articles
Reference Room
General Data
Promotional Material
Promotion Video
Related Site
전체메뉴 닫기
Recipe
Enjoy the Hanwoo
What's k-beef?
Import Guide
Enjoy the Hanwoo
News
Reference Room
Recipe
Store
Recipe
KR
ER
#특수부위
한우 육회
2인분
120분
레시피 재료
기본 재료
한우 홍두깨살 300g 참기름, 간장, 소금 약간 배 1/2개
양념 재료
고추장 2T,다진대파 1ts,다진마늘 1ts,간장 1ts,설탕 2ts
조리방법
1. 한우 홍두깨살을 길게 썰어서 키친타올에 핏물을 뺀 후 참기름, 간장, 소금으로 밑간한다.
2. 고추장 양념재료를 섞어 만들어놓고, 배는 얇게 썰어 원형 틀로 찍어낸다.
이전
목록
다음
∧
TOP